سخنگوی سازمان حفط نباتات گفت: تا این لحظه با تلاشهای صورت گرفته برای مبازره با ملخ های صحرایی هیچ آسیبی به محصولات کشاورزی کشورمان نرسیده است.
محمدرضا میر سخنگوی سازمان حفظ نباتات اظهار داشت: مبارزه با آفت ملخ صحرایی در 183هزار و 914 هکتار از اراضی کشور در هفت استان به انجام رسیده است. به ترتیب در استان سیستان و بلوچستان در سطح 71هزار و 856 هکتار، در استان هرمزگان در سطح 45هزار و 675 هکتار، در بوشهر در سطح 27 هزار و 570 هکتار در استان فارس در سطح 17هزار 795 هکتار در جنوب کرمان در سطح 11 هزار و 170 هکتار در خوزستان در سطح 6هزار و 17 هکتار و در خراسان جنوبی در سطح 3831 هکتار با این آفت مبارزه صورت گرفته است.
وی افزود: تا این لحظه با تلاشهای صورت گرفته هیچ آسیبی به محصولات کشاورزی نرسیده است.
سخنگوی سازمان حفظ نباتات کشور با اشاره به پیش بینیهای صورت گرفته در خصوص تامین اعتبار مبارزه با این آفت، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه از سال گذشته تجربیات خوبی درخصوص مبارزه با این آفت داشتیم پیش بینی اعتبارات مبارزه برای امسال به موقع انجام شد و مکاتبات لازم صورت گرفت و سازمان مدیریت اعتبارات لازم را تخصیص داد و به این ترتیب در حال حاضر از لحاظ اعتباری برای مبارزه با این آفت مشکلی وجود ندارد.
وی افزود: این اعتبارات که در مجموع بین 80 تا 85 میلیارد تومان است به صورت پلکانی به میزان مبارزه صورت گرفته با آفت تخصیص میباید و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.
میر، تصریح کرد: سال گذشته در 760 هزار هکتار از اراضی با ملخ صحرایی مبارزه شد، ولی پیش بینی می شود امسال این آمار به یک میلیون هکتار افزایش یابد.
سخنگوی سازمان حفظ نباتات کشور، با تاکید بر اینکه تمام پیش بینیها در خصوص جلوگیری از آسیب دیدن محصولات کشاورزی ناشی از این آفت صورت گرفته، گفت: در استانهایی که در معرض این آفت قرار دارند حتی پیش بینی هواپیماهای ویژه برای سمپاشی نیز شده که در صورت نیاز این هواپیماها نیز مورد استفاده قرار می گیرند و تنها کمبود درخصوص خودروهای کمکدار برای عبور از مناطق صعب العبور است که امیدواریم با کمک سایر ارگانها این مشکل نیز مرتفع شود.
منبع: تسنیم