دبیر خانه کشاورز هرمزگان گفت: اکنون با توسعه کشت گلخانهای در سراسر کشور، حتی در استانهای سردسیر کشور هم بادمجان و فلفل و … در فصول زمستان کشت میشود و این ضربه بزرگی به کشت خارج از فصل هرمزگان وارد کرده است و وزارت جهاد کشاورزی میبایست در این زمینه تدابیر کنترلی داشته باشد.
طی روزهای اخیر در چندین نوبت تصاویری از مناطق مختلف هرمزگان در سایتها و فضای مجازی به نمایش درآمد که نشان میدهد کشاورزان، بادمجان تولیدیشان را به دلیل نبود مشتری به دور میریزند و در برخی فیلمها نیز این محصول، خوراک شترها و دیگر دامها شده بود.
خبرنگار فارس در بررسی چرایی بروز این موضوع پس از آنکه تعاون روستایی اعلام کرد که بادمجان تولیدی کشاورزان هرمزگانی را با قیمت 500 تا 800 تومان خریداری میکند (اینجا)، با هدف بررسی دقیقتر علل و عوامل این اتفاق با یکی از چهرههای مطرح کشاورزی و صاحبنظر در این زمینه به گفتوگو پرداخت.
ابوطالب جوادی دبیر خانه کشاورز هرمزگان در گفتوگو با خبرنگار فارس در بندرعباس در خصوص پیگیریها در مورد دلایل بر زمین ماندن بادمجان تولیدی کشاورزان جنوب کشور، اظهار کرد: اولین مشکل در این زمینه به بیتوجهی جهاد کشاورزی و تعاون روستایی باز میگردد به طوری که باید الگوهای کشت به درستی طراحی و عملیاتی شود تا مازاد نیاز کشور محصولی کشت نشود که کشاورز مجبور باشد آن محصول را بدلیل نبود مشتری به دور بریزد.