قائم مقام خانه کشاورز در گفت و گو با شبکه ایران کالا موانع عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در میادین میوه و تره بار را تشریح کرد.
نایت اله بیابانی در گفتگوی تلفنی با برنامه تلویزیونی تحریریه اقتصاد اظهار داشت: بر طبق اساسنامه و اهداف تشکیل سازمان های میادین میوه و تره بار ، ایجاد چنین میادینی برای کمک به افراد و اقشار آسب پذیر جامعه در راستای خرید میوه و تره بار با قیمت مناسب بوده است.
تغییر مسیر سازمان میوه و تره بار
وی ادامه داد: این سازمان در ابتدای فعالیتش تا حدود زیادی به هدف خود مبنی بر فروش میوه ارزان قیمت با مکانیزم از تولید به مصرف رسید اما به تدریج دلالان و افراد سودجو با در اختیار گرفتن غرفه های میادین میوه و تره بار به فعالیت های دلالی و واسطه گری روی آوردند.
قائم مقام خانه کشاورز افزود: در این میان، مشکل دیگری که برای کشاورزان به وجود آمد اخذ مبلغ ورودی قابل توجه از کشاورزان به منظور ورود به میادین میوه و تره بار بود که مانع بزرگی برای تولید کننده ایجاد می کرد.
ایجاد موانع متعدد در پیش روی کشاورزان
بیابانی خاطرنشان کرد: سودجویان و دلالان میدان حتی موانعی برای خروج جعبه های میوه ای که تولید کننده به آن نیاز داشت ایجاد کردند و در نهایت تولید کننده یا کشاورز را به صورت غیرمستقیم مجبور می کردند تا محصول خود را به دلالان و واسطه ها بفروشند.
ضرورت تشکیل تعاونی کشاورزان
وی تاکید کرد: اگر کشاورزان سازمان های تعاونی قدرتمندی تشکیل می دادند می توانستند با میوه فروش های سطح شهر و سازمان میادین میوه و تره بار رقابت کنند و میوه باکیفیت را با قیمت منصفانه ای به مشتریان و مصرف کنندگان برسانند.
شما مخاطبان محترم می توانید مشروح صحبت های قائم مقام خانه کشاورز را در فایل ویدئویی پیوست برنامه مشاهده کنید.